Uszodák - Termálfürdők > Budapesti termálfürdők > WELLNESS témakörű hasznos információk ITT

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Uszodák - Termálfürdők > Budapesti termálfürdők > 7 weboldal. Kategória leírása: Budapesti termálfürdők...
Szponzorált linkek
Széchenyi Gyógyfürdő
http://www.szechenyifurdo.hu/

Széchenyi Gyógyfürdő Budapest. A fürdő története, információk, nyitva tartás, szolgáltatások.

Széchenyi Gyógyfürdő
Király Gyógyfürdő
http://www.kiralyfurdo.hu/

A Király Gyógyfürdő színvonalas szolgáltatásokkal várja minden kedves vendégét Budapesten. Oldalunkon minden hasznos információt megtalál: nyitva tartás, fürdőegységek, elérhetőségek.

Király Gyógyfürdő
Rudas Gyógyfürdő
http://www.rudasfurdo.hu/

A budapesti Rudas Gyógyfürdő és uszoda weboldala. A fürdő szolgáltatásai, wellness részleg, éjszakai fürdőzések.

Rudas Gyógyfürdő
WeLoveBudapest
http://welovebudapest.com/hu/egeszseg-szepseg

Kik vagyunk? WeLoveBudapest, azaz szerelembe estünk a magyar fővárossal. Szeretjük ébredését, elfeledett titkait, szívünknek kedves zugait és régi emlékeket őrző utcatábláit. A WeLoveBudapest a helyiek összekacsintását, mosolygását szeretné megosztani és megismertetni. Külföldi turistáknak, expateknek, s kíváncsiskodó magyaroknak szeretnénk szólni Budapestről, akik hiszik, hogy a „Váci utca, gulyásleves és cigányzene” triumvirátusának csillaga rég leáldozott. Ismerj meg minket válaszaink alapján!

WeLoveBudapest
Dagály termálfürdő, strandfürdő és uszoda - Budapest
http://www.termalfurdo.net/furdo/dagaly-gyogyfurdo-budapest

A fürdő 1948-ban nyitotta meg kapuit. 1970-től a Széchenyi Gyógyfürdő vizét vezették ide, mellyel a Dagály is a gyógyfürdők sorába lépett, és azóta is széles körű gyógyszolgáltatást biztosít vendégei részére. Napjainkban 10 különböző formájú és hőmérsékletű medence található a már-már festői környezetben, a Duna partján. Nyitva tartás: Minden nap: 06:00-20:00 óráig. Javallatok: ízületek kopásos (degeneratív) betegségei, ízületi gyulladás, sérülések utókezelése. Egyéb szolgáltatások: futballpálya, büfék, értékmegőrző.

Dagály termálfürdő, strandfürdő és uszoda - Budapest
Gellért gyógyfürdő - Budapest
http://www.termalfurdo.net/furdo/gellert-gyogyfurdo-budapest

A Szt. Gellért Gyógyfürdő Budapest egyik legrégebbi fürdőhelyén, a Gellért-hegy lábánál található. 13 medencével várja kedves vendégeit, melynek gyógyvízét kozmetikai célokra is használják. A gyógyfürdő területén feltörő "csodahatású" forrásokról már a XV. századból is találunk feljegyzéseket. A világszerte ismert és a külföldiek által igen kedvelt, szecessziós stílusban épült Gellért Gyógyfürdő és Szálló 1918-ban nyitotta meg kapuit, majd 1927-ben a hullám strandfürdővel és 1934-ben a pezsgőfürdővel bővült. A napjainkban végzett korszerűsítések során az uszodában levő ülőmedence, a kültéri ülőmedence és a gyermekmedence megújult: korszerű vízszűrő-forgató berendezélssel lettek ellátva. Egyéb szolgáltatások: fogászat, rendezvény helyszínének biztosítása nyitva

Gellért gyógyfürdő - Budapest
Lukács Gyógyfürdő
http://www.lukacsfurdo.hu/

Lukács Gyógyfürdő és uszoda - 1023 Budapest, Frankel Leó u. 25-29.

Lukács Gyógyfürdő
Hirdetések
Oldal leírása
wellness.wyw.hu: Wellness katalógus: Wellness termékek, hotelek, stúdiók. Gyógyászati központok, gyógyfürdők, szoláriumok, és termálfürdők kézzel szerkesztett gyűjteménye egy helyen.
Gyűjteményünkben 646 válogatott wellness témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 646 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 39245