Barnító szalonok - Szolárium > WELLNESS témakörű hasznos információk ITT

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Barnító szalonok - Szolárium > 8 weboldal. Kategória leírása: Barnító szalonok - Szolárium...
Szponzorált linkek
Black Care Szolárium
http://www.blackcare.hu/

A Black Care Szoláriumgyártó üzem a legmagasabb minőségi színvonalat képviselő, legmodernebb szoláriumcsalád gyártására, forgalmazására és folyamatos karbantartására szakosodott.

Black Care Szolárium
City Sun Szolárium Stúdió
http://www.citysun.hu/

Budapesten három üzletben, az év minden napján, éjjel és nappal várják a barnulni vágyókat.

City Sun Szolárium Stúdió
MagicTan Gyors Barnulás UV nélkül
http://www.magictan.hu/

UV nélkül barnulhat 50 mp alatt. Az elért eredmény már egy kezelést követöen megeggyezik 3-4 szolárium hatásával.

MagicTan Gyors Barnulás UV nélkül
Ergoline Szolárium Stúdió
http://www.barnulj.hu

Szolárium stúdiónk a legjobb minőségű mélybarnító, 800 üzemórás csövekkel dolgozik és egyedülállóan vállalja a csövek félidőnél történő cseréjét!

Ergoline Szolárium Stúdió
Baratex Kft. Heraeus - Hanau szoláriumcsövek
http://www.hanau-solar.hu/

Heraeus - Original Hanau szoláriumcsövek kizárólagos magyarországi importja. A MagicSun, NewColors és Classics márkák magyarországi forgalmazója. Németország vezető szoláriumcsöve hazai beszerzési forrástól.

Baratex Kft. Heraeus - Hanau szoláriumcsövek
Szolárium Székesfehérvár
http://www.kalachakraszalon.hu

Szolárium Székesfehérvár üzletünk minden olyan kedves vendégünk figyelmébe ajánljuk, aki meghitt, hangulatos környezetben szeretné eltőlteni szépítkezésre szánt idejét.

Szolárium Székesfehérvár
Szépségvarázs Szépségszalon
http://www.szepsegvarazsszepsegszalon.hu/uv-mentes-barnulas-szolarium-barnit ...

Aruba Tan, UVmentes, biztonságos barnulás Aruba Tan koncepció, egy szórópisztolyos, napozásmentes, önbarnító módszer. Az UVA és UVB sugárhatások nélkül barnulhatunk. A kezelés kb. 5-6 szoláriumi látogatásnak felel meg. További szolgáltatásaink: alakformálás, fogyasztás, ultrahangos zsírbontás, narancsbőr kezelés, stria kezelés, testmasszázs, kozmetika, fodrászat, hajgyógyászat, hajhosszbbítás, kéz-, és lábápolás, műköröm, pedikűr.

Szépségvarázs Szépségszalon
Óbudai ERGOLINE szolárium szalon
http://www.sungardensolarium.hu

Óbudai SunGarden szolárium szalonunkban komplett megújulás után ismét várjuk a barnulni vágyókat. 2001-ben nyitottunk meg Óbudán, a Flórián tértől pár percre. III. kerületi szolárium szalonunkban egyedi környezetben és a legkorszerűbb Ergoline gépekkel várjuk a barnulásra vágyó vendégeinket. Szolárium gépeink és a hozzá tartozó kozmetikai csövek kiválasztásánál fontos szempont volt a kitűnő minőség és komfortosság. Ergoline gépeink ergonómiailag gondosan megtervezettek és a nagyon szigorú Európai Uniós egészségügyi szabványoknak is megfelelnek. Üzletünkben igényes szolárium kozmetikumokkal, frissítőkkel és udvarias kiszolgálással várjuk a hozzánk betérőket a hét minden napján. Felkészült munkatársaink segítséget nyújtanak a szolárium gépek használatában és a bőrtípusnak megfelelő napozási idő, illetve kozmetikum kiválasztásában, hogy minél jobban szolgáljuk a felfrissülésre és napozásra vágyók igényeit.

Óbudai ERGOLINE szolárium szalon
Hirdetések
Oldal leírása
wellness.wyw.hu: Wellness katalógus: Wellness termékek, hotelek, stúdiók. Gyógyászati központok, gyógyfürdők, szoláriumok, és termálfürdők kézzel szerkesztett gyűjteménye egy helyen.
Gyűjteményünkben 646 válogatott wellness témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 646 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 39245