Szépészeti klinikák > 3. oldal > WELLNESS témakörű hasznos információk ITT

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Szépészeti klinikák > 3. oldal > 56 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Fogbeültetés - Implantcenter fogászat
http://www.implantcenter.hu/fogbeultetes

A foghiányok pótlásának legmodernebb megoldása az implantáció, azaz a fogbeültetés. A különböző implantációs technikák az elmúlt években jelentős fejlődésen mentek keresztül. A mai modern fogászatban az implantátumok anyagai szigorúan szövetbarát anyagokból készülnek, kilökődési reakciót nem okoznak. Az implantátumokat titánból állítják elő. Az Implantcenter Budapest egyik legkorszerűbben felszerelt fogászat és szájsebészet klinikája. Implantológusaink a fogbeültetés élenjáró technológiájának ismerői és gyakorlói.

Fogbeültetés - Implantcenter fogászat
Mellnövelés természetes úton
http://www.erdic.hu/

Mellnövelés természetes úton

Mellnövelés természetes úton
Implantátum.hu - Tökéletes fogsor
http://implantatum.hu

A Bátorfi Fogászat nagy szakmai felkészültséggel rendelkező, precíz fogszakorvosai és a jelenleg létező legmodernebb fogászati berendezései garantálják, hogy Önnek is tökéletes fogsora lesz. Oldalunkon minden fontos információt, tudnivalót megtalál az implantátumokról, az implantátumok előnyeiről, az implantátum beültetés menetéről. Bejelentkezéshez szeretettel várjuk hívását a megadott telefonszámokon, vagy foglalhat időpontot online is!

Implantátum.hu - Tökéletes fogsor
Plasztikai sebészet
http://bonusz-plasztikaisebeszet.hu/

A Bónusz Plasztikai Sebészet a minőségi esztétikai beavatkozásokat képviseli és színvonalas szolgáltatásokat nyújt a páciensek számára.

Plasztikai sebészet
Hajbeültetés nőknek és férfiaknak Fue módszerrel
http://hajbeultetesiklinika.hu/hajbeultetes/

A férfiak és nők eltérő megjelenésű hajvesztése ellenére, a hajbeültetés során alkalmazott Fue módszer mindkét nem esetében biztosítja a végleges és esztétikus frizurát. A paciensek saját hajszálait felhasználva végzett hajátültetés fájdalommentes, a beavatkozás nyomai pedig néhány nap alatt szabad szemmel szinte észrevehetetlenné válnak.

Hajbeültetés nőknek és férfiaknak Fue módszerrel
Fogfehérítés
http://www.smilecenter.hu/fogfeherites.html

SmileCenter - fogfehérítés.

Fogfehérítés
Fogbeültetés
http://www.fogbeultetes-esztetikaifogaszat.hu/

Főként fogbeültetés, fogimplantátum témájára fókuszáló fogászati portál.

Fogbeültetés
Dr. Rose Magánkórház
http://korhaz.drrose.hu/plasztikai-sebeszeti-szakrendeles

Plasztikai, esztétikai beavatkozások kiváló sebészekkel, kellemes környezetben

Dr. Rose Magánkórház
Budapest Plasztikai Intézet
http://budapestplasztika.hu/plasztikai-mutetek

Plasztikai, esztétikai beavatkozások, kedvezó árak, kiváló orvosok +36 1 354 08 00 Műtét és vizsgálat egy helyen.

Budapest Plasztikai Intézet
Szőrtelenítés
http://www.szortelenites.info.hu/

www.szortelenites.info.hu - ELOS tartós, lézeres szőrtelenítés kedvező áron, Budapesten. Kádár László dr az ELOS szőrtelenítés itthoni bevezetője.

Szőrtelenítés
Hajhosszabbítás, póthaj
http://newyorkhair.hu

A NewYorkHair elsősorban a hajak kinézetével foglakozó cég. Hajhosszabbítással, dúsítással, haj megjelenés javítással foglalkozunk. Szalonjainkban és kereskedéseinkben Ön is meggyőződhet a minőségi szolgáltatásokról, és a kényelmes, üdítő környezetről.

Hajhosszabbítás, póthaj
Beauty Clinic, Budapest
http://ultrahangos-zsirbontas.eu

Látogasson el Beauty Clinic szalonunkba, és fogyjon akár 3 cm-t kezelésenként! A kavitációs zsírbontás előnye, hogy hatékonysága már egy kezelés után is látható, mérhető, nincsen műtéti heg vagy gyógyulási idő, illetve fájdalommentes. A kezelendő test felületét gélszerű anyaggal készítjük elő, majd a Contour 99 ultrahangos kavitációs gép masszírozó fejjel körkörös mozdulatokkal megkezdjük a zsírbontást. A kavitációs fej ultrahang hullámokkal apró vákuumbuborékokat hoz létre a sejtek közötti térben, így túlnyomás alá helyezi a zsírsejteket és „szétrobbantja” azokat, ezzel a nagyon gyenge zsírsejthártyák törését okozza, továbbá a rádiófrekvencia elősegíti a felesleges zsír távozását, ami a nyirokrendszeren keresztül kiürül szervezetünkből.

Beauty Clinic, Budapest
Hajbeültetés FUE és FUE2 módszerrel
http://hajbeultetes.biz/fue-fue2-hajbeultetesi-modszer.html

A budapesti hajbeültetési klinika specialistái nem csak az általánosan használt FUE, hanem az általuk továbbfejlesztett FUE2 hajátültetési módszerrel is végeznek beavatkozásokat. A FUE2 speciális mikrosebészeti eszközei lehetővé teszik, hogy a hajbeültetés nyomai még a legalaposabb vizsgálódás esetén is észrevehetetlenek maradjanak, így a frizura esztétikusságát még rövid haj esetén sem zavarja meg semmi.

Hajbeültetés FUE és FUE2 módszerrel
Mellplasztika.biz
http://www.mellplasztika.biz/

A mellplasztika, napjainkban a legnépszerűbb szépészeti beavatkozássá nőtte ki magát, amely már a tinédzserek körében is felkapott témának számít. A sebészeti beavatkozások azonban nemcsak az esztétikai, hanem a helyreállító műtétek szempontjából is fontosak, melyek a balesetek, betegségek utáni korrekciókat jelentik. Weboldalunkon szolgáltatásaink mellett, a legnépszerűbb mellplasztikai témákból is részletesen tájékozódhat! Vegye fel velünk bátran a kapcsolatot!

Mellplasztika.biz
Mézemulziós szőrtelenítés
http://www.sensx.com/hun/

Mézemulziós szőrtelenítés

Mézemulziós szőrtelenítés
Hirdetések
Oldal leírása
wellness.wyw.hu: Wellness katalógus: Wellness termékek, hotelek, stúdiók. Gyógyászati központok, gyógyfürdők, szoláriumok, és termálfürdők kézzel szerkesztett gyűjteménye egy helyen.
Gyűjteményünkben 638 válogatott wellness témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 638 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 39222